Śniadanie: Kanapki z twarożkiem z kalafiora, zakwas z buraka
II Śniadanie: Sok jabłkowy z imbirem
Obiad: Żółte curry z pieczonymi burakami
Podwieczorek: Sałatka z selerem naciowym i owocami
Kolacja: Krem brokułowy
Śniadanie: Sałatka z kiszonymi rzodkiewkami, sok z kapusty kiszonej
II Śniadanie: Sok marchewkowy z cynamonem
Obiad: Zapiekanka z brokułem, ogórki z chipsami z jarmużu
Podwieczorek: Sałatka jarzynowa
Kolacja: Rozgrzewajacy rosół
Śniadanie: Kapuściana zapiekanka z papryką, zakwas z buraka
II Śniadanie: Sok z miętą
Obiad: Curry z brukselką, surówka z marchewki i jabłka
Podwieczorek: Mus jabłkowy- dyniowy
Kolacja: Barszcz czerwony
Śniadanie: Kotleciki z marchewki, surówka z pomidora, zakwas z buraka
II Śniadanie: Sok na odporność
Obiad: Faszerowany bakłażan
Podwieczorek: Bigos z marchewką
Kolacja: Zupa koperkowa
Śniadanie: Sałatka z pieczonymi warzywami, sok z kapusty
II Śniadanie: Sok pobudzający
Obiad: Leczo z cukinią, surówka z czerwonej kapusty
Podwieczorek: Sałatka z grejpfrutem z sosem ze świeżej mięty
Kolacja: Zupa ogórkowa
Śniadanie: Zapiekanka z brukselką, zakwas z buraka
II Śniadanie: Zielony sok
Obiad: Lasagne postna z surówką z ogórka
Podwieczorek: Sałatka rzodkiewkowa
Kolacja: Zupa czosnkowa
Śniadanie: Pasztet z brokuła i cukini, sok z kapusty kiszonej
II Śniadanie: Sok na zdrowie
Obiad: Sos warzywny z selerem i surówką z kapusty kiszonej
Podwieczorek: Jabłecznik, sałatka owocowa
Kolacja: Zupa pomidorowa
* Menu może ulec niewielkim zmianom